30 Eylül 2012 Pazar

HANGI TUR EGZERSIZLER GOBEK ERITIYOR?

Göbek Eritme Egzersizi (RESİMLİ ANLATIMLI)Göbek nasıl eritilir?

 Göbeğimi eritmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmeyenler için sitemizde diyet programları mevcuttur. Ama spor ve egzersizle desteklenmesi şarttır. Göbek eritmek için faydalı egzersiz arayanlar için resimli göbek eritme egzersizleri.

Resimli Göbek Eritme Hareketleri
Göbeğinizi eritmek ve düz bir karına sahip olmak için, aşağıdaki hareketleri tavsiye ediyoruz. Hareketleri yaparken karnınızı gevşek bırakmamaya özen göstermelisiniz. Burada size bir tiyo verelim. Örneğin otururken karın kasınızı kasılı tutun, nefes alın, on saniye içinizde havayı tutun sonra bırakın. Ayrıca yolda yürürken karın kaslarınınızı kasarak yürürseniz, göbek eritmek için faydalı olacaktır.

Karın kaslarınız kasıl ıtutmayı alışkanlık haline getirmenizde fayda var. Bu alışkanlık aynı zamanda duruşunuz düzeltmeye de yarayacaktır. Karın kaslarınızı gevşek tutmazsanız, aşağıdaki hareketlerden büyük fayda görebilirisiniz.

Göbek Eritme Hareketleri 1. Hareket


Şimdi yapacağımız iki hareket birbirine benziyor. Başlangıç pozisyonu için sırt üstü yere uzanıyoruz.


Avuç içlerimizi yere yapıştırarak ellerimizi iki yanımıza koyalım. Sol dizinizi hafifçe kırarak sağ bacağınızı gergin halde yukarı doğru doksan derece kaldırın.

Bu halde iken iki elinizle sağ dizinizi tutun. Sol bacağınızı gergin olarak kırk beş derece kaldırın. Öne doğru seri şekilde 8 küçük esneme yapmaya çalışın. Sonra başa dönün ve aynı hareketi diğer bacağınızla da uygulayın.

İkinci hareket için de ilk durumdaki pozisyonumuzu tekrar alıyoruz.

Sol dizinizi hafifçe kırarak sağ bacağınızı gergin halde yukarı doğru doksan derece kaldırın. Bu sefer sağ bacağımızı gerip kaldırmak yerine, ellerinizi diz hizasında ileri uzatarak yine 8 kez esneyin.


Etiketler: göbek eritme egzersizleri, göbek eritme hareketleri, göbek eritme hareketleri resimli, göbek eritme yöntemleri, karın eritme hareketleri resimli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.