30 Ekim 2012 Salı

2013 YENI SEZON RENK TRENDLERI NE OLACAK?


 Yeni sezonda hangi renkler moda olacak?

Her sezon başında, "renk trendleri" moda otoriteleri tarafından titizlikle belirleniyor!

Siz de bu sonbahar kış sezonunda hangi renklerin moda olacağını merak ediyorsanız, sizin için hazırladığımız bu habere mutlaka bir göz atmalısınız!

Bordo
Rengini şaraptan alan bordo tonları da bu sonbahar kış sezonunda yıldızı parlayan renklerden. Kırmızılardan, bordolara hatta mürdüm tonlarına kadar geniş bir renk yelpazesi bu sezon bizleri bekliyor.

Gece mavisi
Neon maviler geçtiğimiz ilkbahar yaz sezonun en çok tercih edilen renklerinden biriydi. Sonbahar kış sezonunda ise bu renk yerini gece mavisine bırakıyor. Ünlü modacıların bu sezon için favorisi; gece mavisi ve siyah kombinli tasarımlar!

Siyah
Söz konusu moda olduğunda her şey değişebiliyor ama modacılşar siyahtan vazgeçemiyor. Ayrıca bu sonbahar kış sezonunda, siyahı canlı renklerle kullanmak da oldukça moda.

Turuncu
Son birkaç sezondur adeta altın çağını yaşayan turuncu, bu sonbahar kış sezonunda da en çok tercih edilecek renkler arasında.

Mor
Parlak mor tonları, özellikle canlı renklerle kombinlenerek, sonbahar kış sezonuna damgasını vuracak.

Hardal rengi
Neon sarılar, sonbahar kış sezonunda yerlerini biraz daha koyu ve sıcak bir tona, hardal rengine bırakıyor.

Çikolata tonları
Sütlü çikolatadan bittere, bu sonbahar kış sezonunda çikolatanın tüm tonları oldukça moda.

Zümrüt yeşili
Geçtiğimiz sonbahar kış sezonda oldukça moda olan zümrüt yeşilinin biraz daha mat ve turkuaza kaçan tonları ünlü modacıların favorileri arasında.

Haki
Military modası bu sezonda oldukça moda. Dolayısı ile haki tonlarına da bu sonbahar kış sezonunda oldukça sık rastlayacağız. Hatta metalik haki tonları en çok tercih edilen renkler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.