2 Ekim 2012 Salı

CINSEL GUCU HANGI BESINLER ARTIRIR?


Bu besinler cinsel gücü arttırıyor

Cinsel gücü artırdığı düşünülen besinler ile çoğu yerde sık sık karşılaşmışsınızdır.

Somon balığı, çikolata, avokado, istiridye, fındık, sarımsak,kereviz, enginar, kuşkonmaz, zencefil, ginseng gibi sağlıklı ve daha güçlü bir cinsel hayata kavuşmanızda yardımcı olacak besinler dışında, aslında her gün karşılaşabileceğiniz ve elinizin altında olanların da bu anlamda etkili olabileceğini unutmayın.

Börülce

Yüksek tansiyonu düşüren, B1 vitamini açısından zengin olan börülce, C vitamini ve protein bakımından da zengin. Ama özellikle son yıllarda yapılan araştırmalar, cinsel gücü artırdığını da söylüyor.

Yoğurt

Genellikle bağırsak problemleri için önerilen yoğurdun, geçtiğimiz aylarda ABD’de ( MIT ) yapılan bir araştırmada cinsel gücü artırıcı etkiye sahip olduğu tesadüfi olarak anlaşılmış.

Karpuz

ABD’de geçtiğimiz aylarda yapılan yeni bir araştırma, karpuzda bulunan citrulline maddesinin iktidarsızlığa iyi geldiğini söylüyor. Cinsel gücü artırdığı, afrodizyak etkiye sahip olduğu söylenen karpuzların üzerine şu sıralar İtalya’daki sebze ve meyve yetiştiricileri ‘cinsel gücü artırır’ etiketi yapıştırmaya başlamış bile…

Çilek, kiraz…

Kan akışkanlığı sağlıklı ve güçlü bir cinsel etki için son derece mühim. Antosiyaninden zengin olan çilek, kiraz, yabanmersini, böğürtlen ve ahududu, kan akışkanlığını hızlandırmaya yardımcı olduklarından, bu anlamda oldukça faydalı olabilirler.

Domates

Libido artırıcı etkisi olduğu düşünülen bir başka sebze de likopenden zengin olan domates…

Acı Biber

Kan akışını hızlandıran bir başka besin de acı biber. Sinir uçlarını da etkiliyor, cinsel güce katkıda bulunuyor.

Yumurta

B5 ve B6 vitaminlerince zengin olan yumurta da hormon seviyesini dengeliyor ve kişiyi stresten uzaklaştırmaya yardımcı oluyor. Cinsel gücü artırıyor…

Ananas

İçeriğindeki bromelin enzimi kadın ve erkeklerde libidonun artmasını sağlamakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.