1 Ekim 2012 Pazartesi

INTERNET UZERINDEN UCRETSIZ GORUNTULU GORUSME?SKYPE NASIL KULLANILIR VIDEO?


Ücretsiz Skype

Yüksek Tanımlı görüntü kalitesi

Skype'ın en son sürümü görüntülü görüşme için en net, en parlak ve en canlı kaliteyi ve Yüksek Tanım özelliğini sunuyor. Çağrıdaki herkesin HD kalitesinde bir web kamerası varsa, görüntüyü Yüksek Tanımlı olarak alabilirsiniz.

Skype'ı indirin ve Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerinde, Skype üzerinden ücretsiz olarak arkadaşlarınıza sesli ve görüntülü çağrılar yapmaya başlayın.

İhtiyacınız olanlar:

  • Windows için Skype 'un en son sürümü
  • HD kalitesinde web kamerası
  • Çift çekirdekli işlemci ve 512 kbit/s ya da daha hızlı bir internet bağlantısı gerekir.
Skype kullanmayı sevme nedenleri
  • Skype'tan Skype'a görüntülü ve sesli ücretsiz çağrılar
  • Ücretsiz anlık mesajlaşma
  • Facebook arkadaşlarınızla bağlanın
  • Her gün iletişimde olmak için tamamen yeni bir dünya keşfedin. İnsanlara çağrı yapın, görüntüyle haberdar olun veya sadece merhaba demek için anlık bir mesaj gönderin.

Görüntüyle haberdar olun
Skype'ı olan herhangi biriyle ücretsiz görüntülü çağrıların keyfini çıkarın. Şimdiye kadarki en iyi görüntü kalitemizle uykudan önce hikayeler paylaşın, bir toplantıya ev sahipliği edin veya bir dil kursuna katılın.

Tüm dünyaya çağrı yapın

Skype'ta olan kişilere ücretsiz veya telefonlarına harika düşük tarifelerden çağrı yapın. Hafta sonu planları yapmak için en iyi arkadaşınızı arayın veya dünyanın öbür ucundaki bir müşteri ile kristal netliğinde sesle görüşün.

Ücretsiz görüntülü görüşme  
Yüz yüze görüşebilecekken neden sadece konuşasınız? Avustralya'daki ailenize, İspanya'daki arkadaşlarınıza ya da Japonya'daki iş arkadaşlarınıza ücretsiz görüntülü çağrı yapın. Kendiniz gidemiyorsanız yapabileceğiniz en iyi şey bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.