18 Ocak 2013 Cuma

KUCUK GOGUSLER NASIL DAHA BUYUK GOSTERILIR?

Göğüsleri Daha Büyük Göstermenin Yolları

Duruşunuzu Dikleştirin 

Aslına bakarsanız dik durmak göğüslerinizi olduklarından daha büyük göstermenin en kolay ve ucuz yöntemidir. Başınızı dik tutun, omuzlar arkaya ve geriye, göğüs ileri ve omurga yer dik açı yapacak şekilde durun. Sadece bu şekilde bile göğüsleriniz daha büyük gözükür. Ayrıca bu şekilde daha uzun ve zayıf gözükürsünüz.

Göğüs Kaslarınızı Çalıştırın

Dambıllar ile çalışarak göğüs altı kaslarınızı geliştirin. Böylece göğüsleriniz daha dik ve yuvarlar görünecektir. Bu egzersizi sürekli tekrar edin. Her kol için 15'er defa her gün idealdir.

Karın ve Kol Kaslarınızı Çalıştırın

Karın ve kol kaslarınızı çalıştırarak inceltirseniz göğüsleriniz daha büyük gözükecektir. Yani kollarınız ve karnınız zayıf olduğunda göğüsler büyük gözükür. Bunun için yoga ya da pilates idealdir. Hem çirkin kas yığınları oluşmaz hem de karnınızı düzleştirebilirsiniz.

Doğru Ölçüdeki Sütyenleri Kullanın

Bir çok kadın ne yazık ki doğru ölçüde sütyen kullanmamaktadır. Çünkü doğru ölçüm yapmamışlardır. Göğüslerinizin ölçümünü kendiniz yapın ya da iç çamaşırı reyonundaki görevliden bunu sizin için yapmasını isteyin. Bunda utanılacak bir şey yok, kim bilir size gelene kadar kaç kişinin göğsünü ölçmüştür.


tags:göğüsler nasıl büyük gösterilir göğüs nasıl büyük gösterilir küçük göğüsler nasıl büyük gösterilir göğüslerimi nasıl büyük gösterebilirim gögüslerimi nasıl büyük gösteririm göğüsler nasıl büyük görünür küçük göğüsler nasıl büyük görünür göğüsler nasıl büyük gözükür Göğüsler nasıl dolgun gösterilir göğüsleri nasıl büyük gösterilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.