26 Şubat 2013 Salı

CIL MASKESI NASIL YAPILIR TARIFI?


CIL MASKESI NASIL YAPILIR TARIFI?

Çil maskesi nasıl hazırlanmalı?

Çilli kızlar bazılarına çok çekici gelse de çili olanlar bundan pek hoşlanmazlar.

Çil, ciltteki pigmentlerin bazı noktalarda birikmesi sonucu derinin renk değiştirmesidir. Suna Dumankaya çil maskesi ile çillerden kurtulmak mümkün.

Çil maskesi 1
Bir yumurta akını, bir çay kaşığı tarçınla karıştırın. Elde ettiniz bu karışımı yüzünüzdeki çil olan bölgelere masaj yaparak sürün. Karışımın cildinizde 20 dakika kadar kalmasını sağlayın. Süre bitiminde ellerinizle karışımı yüzünüzden çıkarabilirsiniz. Bu maskeyi cildinde hassasiyet olanlar kullanmamalıdır.

Çil maskesi 2
Kaynayan suya keten tohumu ekleyerek 5-7 dakika kadar kaynatın. Ateşten alarak demlenmeye bırakın ve demlendikten sonra süzün. Elde ettiğiniz su ile cildinizi ovarak çilli bölgelere sürün.

Çil tedavisinin inatçı ve zahmetli bir iş olduğunu asla unutmayın. Çiller ciltten kaybolmamak için ne kadar inatçı ise siz de o kadar inatçı olmalısınız. Çiller kısa bir güneş banyosunun ardından ciltte bir anda ortaya çıkar. Çillerin cilt üzerinden kaybolmaları ise çok uzun zaman alır. Tedavi sırasında kesinlikle güneş ışınlarına maruz kalmamanız gerektiğini asla unutmayın.

Güneş lekelerine doğal çözüm maskesi-Güneş ve Çil İzleri İçin Badem Yağı Bal Limon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.