26 Şubat 2013 Salı

Hangi sporlar kilo verdiriyor-Evde nasıl zayıflarım?


Hangi sporlar kilo verdiriyor-Evde nasıl zayıflarım?

Tüm sporların yanı sıra daha çok kilo verdiren bazı sporlar vardır.

Spor, kilo vermek için ilk çağlardan günümüze kadar gelebilmiş en güzel kilo verdirme aktivitesi olarak göze çarpmaktadır. Kilolu olup ve bir çok yolu deneyen kişilerin her zaman en büyük yardımcısı halinde bulunan spor pek çok kişinin kilo vermesine yardımcı olmaktadır. Ancak, spor tek başına hiçbir zaman bir işe yaramaz örnek olarak siz sürekli spor yapan bir insansınız ama her öğünde 3 ekmek yiyorsanız spor hiç işe yaramayacaktır.

Bazı sporlar vardır ki tüm sporlardan çok farklıdır. Hepsinden daha çok fazla kilo verdiren bazı sporlar vardır. İşte bu sporlardan bazıları.

Konu spor yapmaksa aslında spor dalları arasında bir ayrım yapmak gerekmez ancak, bu ayrımın hangi spor dalının ne gibi kilo verdirdiği ayrımını hangisinin vücudunuzun hangi bölgesini daha fazla hareket ettirdiğine bağlayabilirsiniz.

Spor söz konusu ise ve sporla zayıflamak istiyorsanız, vücudunuzun her yerini hareket ettirmek sizin için esas olmalı. Belki profesyonel olarak yapamayacaksınız ancak, günde 15 dakika yapmanız bile size güzel faydalar sağlayacaktır.

Güç gerektiren ve ağırlık kaldırma şeklindeki sporların yapılması yağlarınızın kaslara dönüşmesine sebep olmaktadır. Metabolizmanızın çalışma kuvvetini hızlandıran bu sporlar sayesinde yağlar kasa dönüşebilir.

Jimlastik, Plates gibi hareketler vücudunuzun sıklaşmasını ve vücudunuzun zinde kalması için son derece önemlidir.

Koşu, yürüyüş, bisiklet, yüzme gibi benzeri sporlar vücudunuzun daha fazla enerji tüketmesini sağlar ve yağların yakmasını kolaylaştırır.

Dans Ederek Zayıflama-Hangi Egzersizler Zayıflatıyor ve Kilo Verdiriyor-Egzersiz Zayıflatırmı
Kilo Verdiren, İncelten Spor Hareketleri

Ev'de Kilo Verme ve Sıkılaşma Egzersizleri
Ev'de Sıkılaşma ve Kilo Verme Egzersizlerine yeni bir video. Uygulamalarda 15 - 30 - 60 saniye süreleri ile çalışmalarınızı yapın.

Egzersiz Hocasından 1 Hafta Süreli Evde Zayıflama Hareketleri-Bel inceltme hareketleri öğren


1 yorum:

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.