3 Nisan 2013 Çarşamba

KARDIYO EGZERSIZLERI ILE GOBEK ERITME?

KARDIYO EGZERSIZLERI ILE GOBEK ERITME?

Göbeğinizdeki fazlalıklardan kurtulun
Ne kadar çok kahvaltı ederseniz, mide kası çıkarma ihtimaliniz o kadar fazla olur.

Kalkar kalkmaz su içmek sizin için bu ilk kural. Diyetisyenlere göre; bunu yapmanız yaklaşık 90 dakika sonra metabolizmanızın yüzde 24 daha iyi çalışmasını sağlıyor. Dahası, önceki araştırmalar da yeterli su aldığında vücuttaki kas hücrelerinin daha hızlı geliştiğini gösteriyor. Karın kası yapmak istiyorsanız günde en az 2,5 litre su için.Araştırmalara göre;kahvaltı etmeyenlerin sarkan göbeklere sahip olma ihtimali, edenlere göre 4,5 kat daha fazla. Ne kadar çok kahvaltı ederseniz, mide kası çıkarma ihtimaliniz o kadar fazla olur.

Herkesin mide kası vardır; ama bazılarınınki yağ tabakası altında kaybolur. Bu yüzden, karın kaslarınızı çıkarmak için sonsuz tekrarda mekik çekmenize gerek yok. Önce o yağ tabakasından kurtulmanız gerekir. Göbek eritmek için en etkili yöntemin kardiyo antrenmanı olduğunu düşünüyorsanız, haksız değilsiniz. İnişli çıkışlı tempoda yapılan kardiyo antrenmanı ile metabolizmanızın 39 saat boyunca daha yüksek hızda çalıştığı bir gerçek.

En iyi sonucu elde etmek için, haftada üç gün tüm vücudunuzu çalıştıracağınız ağırlık antrenmanı yapın. Ancak, egzersiz yaptığınız o günler arasında en az bir gün dinlenmeyi de ihmal etmeyin.

İŞTE SİZE ÖRNEK BİR KARDİYO ANTREMANI
(Bu öneriler sağlıklı bireyler ve spor yapmasına engel teşkil eden bir hastalığı bulunmayanlar içindir!!!)

1 yorum:

  1. kardiyo egzersizleri müthiş ama ancak 15 dk yapabildim anemi olduğum için sürekli lakp atışlarıma yenık duştum smdıden heryerım ağrıyor tesekkurlerrr:)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.