27 Temmuz 2014 Pazar

Karnıyarık Nasıl Yapılır-Tarifi?

Karnıyarık Nasıl Yapılır-Tarifi?


Malzemeler: 6 - 8 adet küçük ince patlıcan kızartmak için zeytinyağı veya ayçiçek yağı 150 - 200 g sığır kıyması 1 adet orta boy kurusoğan 2 küçük yeşil biber 2-3 diş sarımsak 1 avuç maydanoz tuz ve karabiber 1,5 yemek k. su kıymayı kavurmak için 1 bardak su pişirmek için

1 yorum:

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı ilk tur dahilinde düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.


    Saygılarımızla,
    Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel: +90212 330 9707


    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.